Travelling in Time

05-01-2021

Okulumuz  2020-2021 eğitim-öğretim yılında eTwinning projesi kapsamında Travelling in Time isimli projeyi yürütmektedir. Projemiz kardeş ülke Azerbeycan ve ülkemizin çeşitli illerinde bulunan okullarımızla birlikte yürütülmektedir.

Bu proje kapsamında;

Öğrencilerimizin geçmişten geleceğe yolculuk yapmasını sağlayacaktır. Öğrenciler geçmişteki teknolojik ve kültürel gelişmeleri öğrenecekler. Bu gelişmelerin bugünkü etkilerini anlayacaklar. Hayatlarının ilerleyen dönemlerinde onları nasıl bir dünyanın bekleyebileceği konusunda varsayımlarda bulunmaları istenecektir. Bu sayede dünün, bugünün ve yarının sezgisel yeteneklerini geliştirme fırsatına sahip olacaklar. Her proje ortağı kendi öğrenci maskotunu yapacak. Ve proje boyunca bu maskotu kullanarak çalışmaları hakkında bilgi sunacak. Bu maskotlar projeyi temsil edecek.